Onze kracht

Wij Maken Websites

Wij zijn Easy Web Solutions. Onze kracht zit hem in het volledig ontzorgen van de klant. We ontwerpen, maken en hosten de website. Ook zorgen we dat de website goed onderhouden wordt, maar we gaan nog een stapje verder. Nieuwe werkplek nodig? geen probleem! Ook hiervoor staan wij klaar.

Website

Wij maken en passen uw website aan!

Onderhoud

Wij onderhouden uw website!

Werkplek

Wij leveren en onderhouden werkplekken!

3

Responsive houdt in dat uw website geschikt is voor alle apparaten. Het is erg belangrijk om de website responsive te maken. Iedereen heeft immers andere apparaten waarmee ze uw website bezoeken.

12

Het CMS (Content Management System) zorgt ervoor dat u zelf aanpassingen kunt doen aan de website. Zo kunt u bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen aanpassen.

10

We inventariseren wat voor specificaties uw apparaat nodig heeft en installeren het apparaat daarna volledig. Ook kunnen we de randapparatuur op locatie komen installeren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan printers en schermen.

11

Wij ontwerpen de website voor u, maar u kunt bij ons ook terecht voor het ontwerpen van logo’s, social media post en nieuwsbrieven.